Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

 1. het is belachelijk te denken dat je 1/5 belasting op kunst moet heffen omdat “rijke” mensen toch wel zullen kopen KUNST IS VOOR IEDEREEN EN WORDT NU MOEILIJKER TOEGANKELIJK Podiumkunsten en theater wordt wel gesubsidieerd en krijgen uitstel
  zelfstandig werkende beeldende kunstenaars wordt het leven NOG moeilijker gemaakt ik pleit niet voor uitstel maar voor afstel.

 2. Heb de FNV gevraagd of een kort geding in de mogelijkheden zit. Zij beweren van niet, omdat alles volgens de procedures er doorheen is gejast.
  Iemand een idee om zoiets via een ander kanaal te onderzoeken?

 3. De enig werkende actie lijkt creatief ondernemen.
  (www.6blijft6.nl)
  De verhoging in BTW bij galeries is er destijds ook in 1 week doorheengejast.

  Wellicht kan je het gooien op rechtsongelijkheid met circus, bioscoop, fietsenmaker, schoenmaker, stucadoor etc.? Maar tegen de staat procederen kan jaren duren! Dat is slecht voor de portemonnee en slecht voor je gemoedstoestand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*