Niels Post
About Niels Post 6693 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

16 Comments

 1. @Edwin Stolk: Ik stond er destijds zelf ook in. Moest eerst een 10tje entree betalen en je adresgegevens opschrijven, zo kreeg je een mooie catalogus van dit project thuisgestuurd.

  Zo’n 20 man van de rij waren acteurs bleek achteraf, eenmaal binnen zat je in een lange gang met helemaal achterin een versmalling waar mondjes maat mensen door werden toegelaten. Eenmaal door de versmalling kwam je door een deur… en ja hoor, toen stond je weer buiten.

  Ook stond ik in de rij bij de opening van De nieuwe Appel die je als illustratie gebruikt (ik sta achter het meisje met rode sjaal), ik denk alleen dat ik dit keer niet kom.

  http://www.whatspace.nl/nieuws/opening-de-appel-for-the-blind-man-in-the-dark-room-looking-for-the-black-cat-that-isn-t-there.html

  Succes!

 2. Behalve volop aanwezig in de commentaarvelden, nu ook in de inbox. Zoals spam betaamt (hoofdprijs € 450.000) totaal kansloos; op 26 januari oproepen om op 22 januari in een rij te gaan staan.

 3. Die late mail bereikte mij ook!! Verlate hulptroepen zullen we maar zeggen. Het motto beter laat dan nooit ging voor deze mail niet op. Bedankt voor de klacht! Leve de tolerantie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*