You may also like...

16 Responses

 1. Frank says:

  Doet denken aan Gregor Schneider’s “9-20:30UHR 31.05.2007, Everything you ever wanted to know about wainting”. Uren in de rij staan bij Staatsopera Unter den Linden in Berlijn. Top werk.

  http://www.gregor-schneider.de/places/2007berlin/pages/20070531_magazin_der_staatsoper_berlin_003.htm

 2. Edwin Stolk says:

  Ha @Frank, dat is zeker een gaaf werk, ik kende dat niet!

 3. Frank says:

  @Edwin Stolk: Ik stond er destijds zelf ook in. Moest eerst een 10tje entree betalen en je adresgegevens opschrijven, zo kreeg je een mooie catalogus van dit project thuisgestuurd.

  Zo’n 20 man van de rij waren acteurs bleek achteraf, eenmaal binnen zat je in een lange gang met helemaal achterin een versmalling waar mondjes maat mensen door werden toegelaten. Eenmaal door de versmalling kwam je door een deur… en ja hoor, toen stond je weer buiten.

  Ook stond ik in de rij bij de opening van De nieuwe Appel die je als illustratie gebruikt (ik sta achter het meisje met rode sjaal), ik denk alleen dat ik dit keer niet kom.

  http://www.whatspace.nl/nieuws/opening-de-appel-for-the-blind-man-in-the-dark-room-looking-for-the-black-cat-that-isn-t-there.html

  Succes!

 4. Edwin Stolk says:

  @Frank bedankt! Het klink wel als een bijzondere ervaring! Op de website staat onder 1 van de fotos dat er 100 acteurs meededen. Ann Demeester wees mij op het werk van Roman Ondák, Good Feelings in Good Times maar die rij mensen bestaat uit minimaal 8 en max 12 geloof ik. Ook acteurs.

  http://www.tate.org.uk/tateetc/issue5/privateview5.htm

  Jammer dat je niet komt!;-)

 5. Piet says:

  Vergeten jullie Roman Ondák niet? Good Feelings in good times: http://onedaysculpture.org.nz/_programme/Roman-Ondak-web-I.jpg?size=47542

  Viel Spass!

 6. Frank says:

  @Piet: Zie comment uber du :)

  Love

 7. Piet says:

  oeps, blijven cmd+r’en, he?

 8. Edwin Stolk says:

  Please picture and film your location in the queue Saturday 22 January at 3 pm at De Appel and upload it on the A Life Changing Experience facebook page!! Thanks! CU there!

  http://www.facebook.com/event.php?eid=166574100053601
  http://www.facebook.com/pages/22-Jan-action-A-Life-Changing-Experience-at-De-Appel/178211898867615
  http://weblogs.nrc.nl/cultuurblog/2011/01/14/in-de-rij-staan-voor-kunst-is-ook-kunst/

 9. HvdR says:

  Behalve volop aanwezig in de commentaarvelden, nu ook in de inbox. Zoals spam betaamt (hoofdprijs € 450.000) totaal kansloos; op 26 januari oproepen om op 22 januari in een rij te gaan staan.

 10. Edwin Stolk says:

  Die late mail bereikte mij ook!! Verlate hulptroepen zullen we maar zeggen. Het motto beter laat dan nooit ging voor deze mail niet op. Bedankt voor de klacht! Leve de tolerantie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *