Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Interessante samenkomst tussen filosofisch aankoopgedrag en de Amerikaanse ontwijking van Europees existentialisme, goed verhaal met helaas wat pedante verzamelaars-arrogantie. Must listen indeed.

  2. De zeldzame kwaliteit van z’n collectie zou Neumann alle reden tot arrogantie mogen geven, maar hij is met afstand de minst arrogante of pedante verzamelaar die ik ken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*