Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Fantastisch verslag. Enlightening. Verplicht leesvoer.

    “an average person walks into the Pinchuk museum and out pops an intelligent person, a dog walks into the museum and out pops a dog walking on two legs reading a newspaper, a “rapper” walks into the museum with a punk kid and out pops a two “enlightened” young people. ”

    Schitterend. Heeft iets van doen met de macht van GELD dat die Koons, Hirst, Elliasson, Coelho hier verschijnen.

    Totaalperformance in Davos. Hardcore realisme. Straffer bakken ze ze niet.

  2. Als je kleien en schilderen niet uit elkaar kan halen, dan is het wellicht tijd om gauw een crea-cursus te volgen?

    :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*