Niels Post
About Niels Post 6693 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Dag ej, je hoeft niet zo lang te wachten, hoor. Op 12 maart opent bij Stroom “There, I fixed it”, een groepstentoonstelling met ook werk van Krijn.
    Bij Stroom bewaren we heel goede herinneringen aan hem; en herinneren ons heel bijzondere projecten. Een levenskunstenaar, sober en markant. En veel te weinig erkend. Goed dat Verbeke ruim aandacht besteed aan zijn oeuvre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*