Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Niet in Rotterdam. Daar hebben ze sindskort het fenomeen “full-engagement” omarmd, zo’n prachtige neo-liberale uitvinding uit de USA. Nu nog in olievlek-testfase, maar binnenkort in de ganse stad. We lopen weer eens voorop.
    Oftwel: mensen met een uitkering, hoe lang of kort ook, worden verplicht om werk te doen wat ze door Sociale Zaken wordt ‘aangeboden’. Dat is in veel gevallen werken voor de Roteb, minimaal 20 uur per week, ‘met behoud van uitkering’ Leefbaar was voor 32 uur, dat haalde het niet. Weigeren is er niet bij.
    DAT bespaart pas geld! Een leger van straatvegers erbij die onder het minimumloon mogen werken. Notabene een PvdA wethouder die hier volkomen achter staat. Jammer van die dure reintegratiebureaus. http://rotterdam.sp.nl/bericht/47822/101014-het_college_van_de_voedselbanken_en_de_charitas.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*