Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

 1. Anthony Murrell in de spotlights bij Total in Support – professionele specialisten voor zakelijke dienstverlening aan culturele ondernemers, creatieve bedrijven en organisaties in cultuur:

  “door Total is Support is de belastinglast van mijn rug en zijn mijn ogen geopend voor het feit dat geld en inkomen wel samen kunnen gaan met een leven als kunstenaar’. ‘Tijdens mijn kunstopleiding heb ik geen economie of accounting geleerd en ik begreep dan ook niet hoe ik om moest gaan met mijn financiën, vandaar is mijn administratie dus ook altijd een zooitje geweest tot ik Total In Support benaderde om mij hierbij te helpen’.”

  http://www.totalinsupport.com/publicaties.php?id=47&r=3

 2. Nou gaat hij het slachtoffer lopen spelen!

  Hij moet niet zeuren, hij heeft er zelf een zooitje van gemaakt.

  Wij hadden destijds de kuntenaars die van het project zijn zijn opgevangen. Als je als kunstenaar zonder geld in een vreemd land bewust je enige verblijfplaats verlaat, dat zegt wel wat over hoe slecht het geregeld was.

 3. Parool ANP was bij de persco en meldt “Amsterdamse kunstenaar zet hongerstaking door”

  http://www.parool.nl/parool/nl/22/KUNST/article/detail/1866514/2011/03/28/Amsterdamse-kunstenaar-zet-hongerstaking-door.dhtml

  En snippet bij Noordhollandsdagblad:

  “Kunstenaar Anthony Murrell stelt dat de gemeente Hoorn met de recente publiciteit de schade voor hem alleen maar groter maakt. […] Dat de gemeente publiceert dat hij 350.000 euro wil is volgens Murrell privé informatie. […] Mijn goede naam is beschadigd en alles wat ik hiermee van plan was is niet doorgegaan.”

  Er komt dus nog een factuurtje aan.

  http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/stadstreek/enkhuizen-westfriesland/article8340721.ece/Kunstenaar-in-hongerstaking%3A-%27Publiciteit-gemeente-maakt-schade-groter%27

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*