Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Over Muammar -king of style- Gaddafi* maar te zwijgen

    *Kadhafi,[1] Kaddafi,[2] Khaddafi,[3] Khadaffi,[4] Gaddafi,[5] Gadaffi,[6] Qadhafi,[7]

  2. Re: Qaddafi fashion king: The designer who helps dress Muammar Gaddafi hopes to put Libya on the international fashion map. Rabia Ben Barka is the north African country’s fashion guru and recently moved back to Tripoli, the captial after working in Italy and the UK. Al Jazeera’s Amr El Khaky meets the woman who has given the Libyan president his flamboyant style. (http://www.nytimes.com/2007/03/16/world/africa/16iht-design.4934942.html)

    En niet te vergeten zijn vrouwelijke bodyguards, vereeuwigt op film in “Shadows of a leader” : http://www.imdb.com/title/tt0454684/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*