Toen kunstenaar Lucy Nooren haar werk in de Stopera wilde exposeren kreeg ze te horen dat ze daar geen vergoeding voor zou krijgen, maar juist een rekening van 150 euro.

De oplossing voor al uw bezuinigingen: “Toen kunstenaar Lucy Nooren haar werk in de Stopera wilde exposeren kreeg ze te horen dat ze daar geen vergoeding voor zou krijgen, maar juist een rekening van 150 euro.”

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Toen ik laatst mijn werk in de krant wou exposeren moest ik ook al geld betalen in plaats van het krijgen. Waar gaat Nederland cultureel gezien toch naar toe behalve een vuilnisbak aan de onderkant van een ravijn? NOU NIKS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*