You may also like...

5 Responses

 1. JB says:

  Wat ik niet goed begrijp – het heet de Volkskrant Beeldende Kunst Prijs 2011 en het bestaat uit 10 duizend euro, ter beschikking gesteld door het Fonds Beeldende Kunst, Vormgeving en Bouwkunst.

  Klinkt als de Fonds Beeldende Kunst, Vormgeving en Bouwkunst prijs, publicitair ingebed in de Volkskrant, voor wie die 10.000 euro teveel was.

 2. Masse says:

  Kunst en commercie gaan wel samen, maar tegen welke prijs. Fonds BKVB geeft voor een appel en een ei de Volkskrant alle ruimte tot reclame maken (voor zichzelf) en geeft ze 10.000 euro mee en dat had natuurlijk anders gemoeten: de Volkskrant betaalt de prijs en daarom heet het de Volkskrant Beeldende Kunst Prijs.

  Volgens mij is het niet erg dat het slappe knieen fonds wordt opgeheven.

 3. EvdL says:

  Het lijkt me goed dat er een dergelijke prijs is voor de genomineerden, de winnaar en voor de nl- kunst in het algemeen.

  Dat er uitgebreid aandacht wordt besteed aan de prijs, de genomineerden en de prijs in krant en op tv lijkt me iets wat de kunst wel kan gebruiken, zeker nu.

  Wat de financiële constructie is lijkt me iets voor de betrokkenen. Daarover in debat gaan kan natuurlijk, maar we mogen wat mij betreft best meer op de positieve kanten letten.

 4. Kees says:

  Misschien iets met synergie of zo?

 5. Tom en Otto says:

  TOM EN OTTO FRISSER DAN SANEX

  tomenotto.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *