You may also like...

8 Responses

 1. H says:

  deed me even denken aan de docu “my kid could paint that”
  (must see btw) maar deze geloof ik eigenlijk wel :-)

 2. hoi says:

  Wat een onzin, er wordt weer eens wat geschapen…
  tgaat helemaal nergens over, dat kind doet maar wat. En dan zo in beeld brengen maakt het ook mystiek…. zucht..

 3. Guus Smeets says:

  Dit is precies wat de “Cobra” doelstelling en de mensen zoals “Karel Appel” bedoelde…totale vrijheid, totale expressie, het puur kind zijn,dat is iets wat volwassenen graag zouden willen maar niet meer kunnen. En dat de ouders van dit meisje er bij een beetje bij aansturen is ook logisch.
  Mooi mooi.

 4. aap says:

  Oh is dat wat cobra bedoelde.. een meisje wat nikszeggende shit schildert en daarvan wordt door de ouders dan een dramatisch filmpje van gemaakt en het werk wordt ook nog relatief voor een aanzienlijk bedrag verkocht. Dus kutwerk maken en een mytylig bedrag voor vragen, ok dan!

 5. “Tja, het is allemaal wat tegenwoordig, je zult toch zo de kost moeten verdienen” zou mijn opa zeggen…

 6. erik says:

  dat kan mijn nichtje van vier ook…

 7. E. says:

  Toen ik dat deed, toen ik 4 was,
  moest ik mijn eigen rotzooi ook weer opruimen.
  Nu nog steeds trouwens ;-)

  Ik zie wel een duidelijke regie: de ondergrond van de doeken zijn door de ouders alvast geprepareerd en ingekleurd, bovendien zijn de potten met verf vakkundig gepositioneerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *