Niels Post
About Niels Post 6693 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

 1. Door die bezuinigingen wordt het een aangenaam vestigingsklimaat voor grote multinationals, dus maak je geen zorgen, er komt wel wat anders.

  Oh nee… toch niet.

 2. Weer een teken!

  1 zonnig weer tijdens de demonstratie
  2 storm na het kamerdebat (zondvloed?)
  3 beeld kapot bij t Rijks van Pijbes (beeldenstorm)
  4 de grote trek: Sotheby gaat als eerste weg uit NL

  Het CDA zal nu toch wel luisteren?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*