Niels Post
About Niels Post 6697 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Ik ben nog steeds benieuwd wie er bedoelt wordt als er gesproken wordt over luie (subsidie aanvragende) kunstenaars. Namen en adressen graag!

    Ik ken alleen keihard werkende professionals in de kunstensector.

  2. Dat ‘luie’ is natuurlijk typische geenstijl turbo 2.0 taal. Maar ze bedoelen kunstenaars die niet afhankelijk zijn van stipendia en dat soort zaken. Die in hun broodwinning voorzien door het werk dat ze maken te verkopen enz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*