Niels Post
About Niels Post 6693 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

 1. De BTW kan zonder enige praktische problemen per 1 januari weer teruggebracht worden naar 6%. dit ten opzichte van andere fiscale regelingen die soms over meerdere jaren heen lopen.
  ‘t is an halbe om niet alleen pro forma te treuren, maar ook daadkrachtig daarnaar te handelen.
  en daadkrachtig handelen kan hij. dat heeft hij tot nu toe al voldoende bewezen.

 2. Bij deze sluit ik mij aan bij bovenstaande oproep.
  Kan Schuilen in het Rijks ook nog een briefje doen of iets dergelijks?
  Vooral met veel complimenten over zijn nieuw verkregen inzicht, en dat hij in bijna 1 jaar al zoveel heeft geleerd over het cultureel ondernemerschap ed.

  Bvd.

 3. Lijkt me goed om aan het eind van het jaar eens een rekensommetje te maken door verschillende kunstenaars, hoeveel het inkomensverlies uiteindelijk bedraagt op een jaar. Het verschil factureren we dan door naar Halbe de Sloper, omdat hij en de kabinetsformateurs uiteindelijk diegenen zijn geweest die de verkeerde inschatting gemaakt hebben.

 4. Eind van het jaar lijkt mij een beetje laat.
  Dan is de Spijt van Halbe wellicht wel een beetje wegge-ebt? Er zullen toch ook wel kunstenaars zijn met een halfjaarberekening?

  Of doe een rondje bij de NGA of kunstuitlenen (voor zover die er nog zijn?).
  Zij hebben zo in kaart gebracht wat de gevolgen zijn.

  Moet ook maar een kort briefje zijn. Lange brieven kosten tijd en geld… ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*