Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6908 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Haha……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….(Ik krijg er ook een beetje hoofdpijn van hoor) ;-)

    http://www.albertvanwesting.com/2010_Hollen.html

  2. Om een keuze te kunnen maken zijn in een tijdelijke proefopstelling twee versies geplaatst, in twee enquetekamers naast elkaar. In de een de grofmazige weergave, en in de ander een fijnmazige weergave. Er is gekozen voor de fijnmazige. Volgens afspraak worden de proefopstellingen komende week weer verwijderd.
    Albert van Westing

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*