Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

  1. Op de site van Whitecube staan volgens mij maar 2 foto’s terwijl erop de site van the Independent 23 staan…

  2. @Unicorn. De spanning en grap is er wel een beetje vanaf. Toen ik hun werk “Hell” in 2003 voor het eerst in het echt zag tijdens hun solo in Groninger Museum was ik echt wel even onder de indruk. Werkelijk, maniakken werk + toen het werk een aantal jaren later afbrandde in de opslag van Saatchi (samen met Tracey Emin’s tent ed.) was het verhaal echt af. (helaas later weer nagebouwd).

    Wellicht moet ik de werken in het echt zien om te kunnen oordelen maar nodigt niet bepaald uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*