Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

 1. Frank was een fantastisch kunstenaar, organisator, docent en notoir debater. Ik heb weinig kunstenaars ontmoet die met evenveel strengheid en precisie als onvoorwaardelijke liefde voor de kunst opereerden. Hij zal enorm gemist worden.

 2. @Jonas
  Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Een heel fijn en gedreven mens. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden.

 3. Elke keer als ik een vliegtuigje
  met spandoek aan de hemel zie,
  zal ik aan hem denken.

  Sterkte voor de nabestaanden…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*