You may also like...

9 Responses

 1. JZ says:

  aw, leuk alhoewel als het activistisch bedoeld is dan is het natuurlijk zo naief als wat maarrr dat is te vergeven na het zien van zo’n aandoenlijke filmpje. :)

 2. therev says:

  does not look like the artist is suffering much from anything.

  Save the world from pocket book hippies thinking they are changing anything accept for making the Chinese look like slant eyed killer.

 3. Princess says:

  Wow… Fan-tas-tic! The lady in pink has brains too…
  Such a small gesture, so much joy.

 4. Willemijn says:

  Wat een vertederend stukje in het gehele Save the World project… Over een tijdje moet er wel even gecheckt worden of de populatie al gegroeid is. Zeker is dat Save the world zich langzaam maar zeker steeds verder uitbreid… Als een steeds groter wordende roze vlek (hart?) !

 5. shiiiit- da world dont need no mo turtles.

 6. vliegtuig says:

  Als kind heb ik ook ooit eens een schildpadje gehad en teruggegeven aan de natuur. In een doosje naar de rivier gefietst en toen ‘ploep’.. bleek het een landschildpadje te wezen, nog te jong voor zwemles.

 7. mark says:

  wat een dom stukje video weer van deze saaie dame. kan haar hoofd niet meer zien!! en nu weer zo’n niets niets project

  beetje met jonasje stalh elkaar oplikken en zichzelf etaleren met quasi -activistische trashmateriaal in china. val ons hier niet mee lastig, zout op me die domme vakantie reisjes van je tinkedell

 8. Marie says:

  Daar hebben we onze zuurpruim weer. Leuk, het wordt wordt weer smeuiig.

 9. mrbill says:

  Mijn steun hepje in principe al zie ik niet waarom je koeden wel kunt eten en schildpadden niet. Sir Paul McShallow heeft dit trouwens al gedaan met lobsters. Beetje goodwill kweken bij de detached hurbanites in zijn geval denk ik. Voordat hij Pussy Riot ontdekte als promo materiaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *