Katrin Korfmann

Horizon Vanished is gefotografeerd op een plein in Amsterdam West […]. Het werk is een collage van honderden foto’s die op een middag over een periode van zes uur gemaakt zijn en tot een beeld samengevoegd worden. (Link)

katrinkorfmann.com

Kijkdoos Schiphol / Public Cube Schiphol 2003 (Link)

Art Spaces, Foto installatie, 2006 (Link)

Night Watch, Video Installatie, 2001 (Link)

“Welcome to the new Katrin Korfmann website launched this month. Have a nice visit.”

katrinkorfmann.com

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4583 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*