Niels Post
About Niels Post 6693 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. I love this article-maybe because I don’t have my MFA, I feel a real anger about this information- Its been a tough road for sure, and im still on it-(without a grad degree) but I know so many people who did go to a graduate program, owe a school $50.000.00 in loans for a degree which means nothing- and most of the time taught by people who are so far removed from having to move up the ladder and make a living as an artist- that the information will ultimately lead you to working at Fresh Fields.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*