Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Dus gif X wordt door gif Y vervangen, dat is de controverse? Als men nu wat spannends in embed.js had gedaan met de sites van de argeloze deelnemers (zeg de complete WordPress inventaris wegmikken bij wijze van bezetting), dan heb je tenminste wat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*