2 Responses

  1. JB says:

    “Soms zit de ene bestuurslaag de andere in de weg. Zo moeten college en raad van de gemeente Utrecht officieel nog een besluit nemen over de bestemming Oud-Amelisweerd. Maar de provincie Utrecht heeft het Armando Museum reeds een subsidie toegekend voor die locatie. Voordat het officiële besluit genomen is.”

    http://georgeknightlang.wordpress.com/2011/11/08/armando-museum-krijgt-reeds-subsidie-voor-oud-amelisweerd/

  2. JB says:

    “Veldkeuken Amelisweerd wil geen onderaannemer van Armando Museum zijn […] Een en ander steekt des te meer omdat De Veldkeuken straks het grootste deel van de huursom voor het museum bijeen moet gaan brengen. In het ondernemingsplan van een Museum Oud-Amelisweerd is de opbrengst die Amersfoort-in-C terug wil ploegen vanuit De Veldkeuken de enige harde en zekere inkomstenbron van de exploitatie. A”

    http://georgeknightlang.wordpress.com/2011/11/09/veldkeuken-amelisweerd-wil-geen-onderaannemer-van-armando-museum-zijn/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *