Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. “Veldkeuken Amelisweerd wil geen onderaannemer van Armando Museum zijn […] Een en ander steekt des te meer omdat De Veldkeuken straks het grootste deel van de huursom voor het museum bijeen moet gaan brengen. In het ondernemingsplan van een Museum Oud-Amelisweerd is de opbrengst die Amersfoort-in-C terug wil ploegen vanuit De Veldkeuken de enige harde en zekere inkomstenbron van de exploitatie. A”

    http://georgeknightlang.wordpress.com/2011/11/09/veldkeuken-amelisweerd-wil-geen-onderaannemer-van-armando-museum-zijn/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*