Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

 1. Wel lachwekkend voor een stad die al decennia bekend staat om de gesloten musea..

  AMSTERDAM

  CITY of ClOSED CULTURE..and COFFEESHOPS

 2. O God, we moeten weer wat als kunstenaars… Eerst de wijken verbeteren, daarna de integratie verbeteren, daarna zakenmannetjes worden, toen oprotten en nu dus de locale stad gaan promoten..
  Ik zal kijken wat ik kan doen..

 3. Blijft toch wel vreemd, je bezuinigt als stad gigantisch op cultuur en vraagt vervolgens aan dezelfde sector om een goed woordje voor de stad te doen?

  Dan doen ze t in Duitsland toch beter met een investering van 50 miljoen in cultuur ipv. bezuinigingen. Oostwaarts!

 4. ‘k Lees in het artikel toch echt niets anders dan dat de sp graag geld ziet stromen naar kunstinstellingen i.p.v. naar city-marketing. Omdat een bruisend cultureel leven (nu eenmaal) het beste visitekaartje is voor een stad. Bovendien vinden zij dat kunstinstellingen moeten kunnen blijven experimenteren.

  Lijkt me echt niks mis mee. Ik zie niet in hoe dat alhier tot zure reacties moet lijden.

  (En ook zie ik niet hoe hier van individuele kunstenaars iets gevraagd wordt. ‘t Artikel is niet zo lang, anders lees je’t ff.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*