Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. en terecht. als ik een m.dumas had zou ik m ook meteen verkopen. wat is zij ongelooflijk overschat… en dat dan alle dwepende meelopers uit de nl kunstwereld moord en brand gaan roepen, om te lachen (en huilen, haha). nu brengt het mooi nog wat op!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*