Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Als je nou een slecht stukkie wilt lezen, met een waardeloze analyse en een conceptie van niks, dan is dit echt iets voor jou. Treurig, er wordt gesmeten met Engelse termen waarvan ze de betekenis niet eens weten. Foutje van de VK redactie.

  2. Conceptje dus, als verkleinwoord van concept (lol, conceptie is ook best te doen in deze zin, maar dus niet zo bedoeld).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*