Bankbiljet met houdbaarheidsdatum

The Exchange Rate for each = 20.12 Euro

Sinds een week in de voorverkoop, 2012, het vierde exemplaar uit de serie bankbiljetten van Dadara. Het enige geldbiljet dat na 21-12-2012 gegarandeerd geen enkele financiële waarde meer vertegenwoordigd. Geen geld voor weinig dus sla uw slag!

De biljetten miljoen, niets en oneindig zijn ook nog te koop (kerstcadeau).

Ook leuk, zet alvast maar in de agenda, het grote Art As Money Festival 9 februari in Trouw (Amsterdam).

Shop.artasmoney.com/en/14-2012.html

You may also like...

1 Response

  1. Jens says:

    Hoezo het einige bankbiljet dat geen enkele financiele waarde meer vertegenwoordigd na 21-12-2012? De dollar en euro zijn al pleite dan, toch tegen die tijd? Wel het enige bankbiljet dat eerlijk uitkomt voor zijn uiterste houdbaarheidsdatum :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *