Niels Post
About Niels Post 6696 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. > Nog de hele maand te zien en dikke kans deze terug te zien in de Eindejaarslijstjes 2012!

    Haha, die handgeschilderde Gerhard Richter en die berg aan beelden maakt me wel zeer zeker nieuwsgierig; ik hoop dat ik het haal.

  2. @JB, als je dan toch je agenda pakt, doe dan donderdag 12 januari, 17.30 uur; rondleiding door Hans den Hartog Jager, € 15 inclusief coole catalogus met 69(!) tekeningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*