Spot circus

Visit all eleven Gagosian Gallery locations during the exhibition The Complete Spot Paintings 1986–2011 and receive a signed spot print by Damien Hirst, dedicated personally to you. Geschatte kosten: Add it all up, and the trip comes to $108,572 for a 19-day itinerary

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Plant dan ook maar gelijk een compensatie-bos van 100 ha. voor al die onzinnige vlieguren…
    Leuke pr-stunt, maar ik denk dat er echt geen hond zo lang in het vliegtuig gaat zitten om al die duffe stipjes te gaan bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*