Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Ben net gisteren even bij de opening naar binnen gelopen. Wat een aanfluiting… Grote zalen vol met stippen. Groot, klein, middelgroot, geometrische gerangschikt en roterend. Zelfs koffiekopjes waren er verkrijgbaar.
    Ik stond na 38 seconden weer buiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*