Niels Post
About Niels Post 6699 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Nee vond ik niet. Twee gestoorden op bezoek, verschrikkelijk. Ziek poppetje kijken. Ging helemaal nergens over. Treurig voyeuristisch antispektakel. Die ene heeft hulp nodig en die andere ook.

  2. Maar wat vind je dan van hun werk? Daar draait het ook vaak om voyeurisme (van de kijker) naar dysfunctionaliteit. In die zin deden ze gewoon hun vaste act. Onderhoudende teevee.

  3. Ik vond het best leuk, ze hadden het tenminste niet over kunst. Maar ik voel me geen voyeur, hoewel vertaald: gluurder.
    Dat was ik wel.
    En zij de begluurden, zo gaat dat nu eenmaal op tv he.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*