Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

 1. Hierbij nodig ik Michiel Morel en al zijn lezers van harte uit om morgen (vrijdag) aanwezig te zijn bij de uitreiking van de derde Heden Oeuvreprijs.

  De Heden Oeuvreprijs is een kunstprijs die wordt uitgereikt aan een kunstenaar die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van Heden en het kunstklimaat in Den Haag. De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 6.000, daarnaast krijgt de laureaat een tentoonstelling bij Heden en een publicatie.

  Vrijdag 3 februari vanaf 17.00 uur, Denneweg 14a te Den Haag.
  Graag tot dan,
  Jacko Brinkman
  directeur Heden

  p.s. ik zal iets verklappen aan de lezers van MichielMorel.nl;
  ….de winnaar is een vrouw…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*