The rise and rise of the Glasgow art scene. A combination of factors including the art school, a network of experienced galleries and a steady flow of public money has put the Scottish city on the art map

TAN: The rise and rise of the Glasgow art scene. A combination of factors including the art school, a network of experienced galleries and a steady flow of public money has put the Scottish city on the art map

Niels Post
About Niels Post 6696 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*