Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. “Als het Stedelijk Museum de aangevraagde subsidie van 15,6 miljoen euro niet krijgt, zal het geen nieuw plan maken: ‘Maar dan zijn we wel gedwongen om de entreeprijs te verdubbelen tot dertig euro.'”

    Je vraagt je af in welke wereld zij leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*