Philip Topolovac @ Kafana Box Office

Import-Duitser en amateur-archeoloog Philip Topolovac geeft met een diapresentatie en voorbeeldobjecten zicht op de resultaten van de door hem ondernomen opgravingen in zijn woonplaats. De verzameling glazen objecten schetst een overtuigend tijdsbeeld van een pre-hipster Berlijn.

kafana.nl

Hoewel curatoren van Doorn en Klappe hoopten op een groter publieksbereik voor deze herschikte bodemvondsten, iets wat gezien het historisch belang toch als aannemelijk zou mogen worden aangenomen, blijven zij overtuigt dat de door hen ingezette koers uiteindelijk zal resulteren in meer bezoekers op de opening.

‘Die leeren Flaschen der Geschichte’

Een selectie uit het getoonde werk:

(Bericht van dependent inhouse curators Klappe & Van Doorn)

En een kleine impressie van de opening:

Met dank aan het Goethe Instituut.

kafana.nl

You may also like...

1 Response

  1. HH says:

    Sieht gut aus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *