Art Basel Report: Dealers Trot Out Trophies and Collectors Splurge in the Opening Hours of the Fair. “..it is hard not to wonder at how detached the upper end of the art market is from the rest of the world.”

ArtInfo: Art Basel Report: Dealers Trot Out Trophies and Collectors Splurge in the Opening Hours of the Fair. “..it is hard not to wonder at how detached the upper end of the art market is from the rest of the world.”

Niels Post
About Niels Post 6696 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*