Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Fresh! Was vorig weekend in Berlijn en iedereen, maar dan ook echt iedereen zag eruit als een grafisch vormgever. Two words: BO RING

  2. das war einmal…

    de tags onder het artikel zeggen genoeg.

    kustenaar zijn is belangrijker als kunst maken, dat is toch allang bekend? wanneer heft Vice zichzelf op? Dat zou de ultieme hipster swag zijn, ultra authentiek ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*