Virtuele tentoonstelling Lelystad-Zuid

“De foto-tentoonstelling is sinds afgelopen zaterdag te zien onder het nooit in gebruik genomen station Lelystad-Zuid. De foto’s zijn dankzij augmented realty op de aanwezige grafitti geplakt, die om die reden voor de verandering eens gekoesterd moet worden.”

Hoe lang de tentoonstelling gaat duren is niet te voorspellen, elke keer wanneer er nieuwe graffiti bij wordt gespoten in het verlaten station bestaat de kans dat een van de foto’s in de expositie niet meer op je beeldscherm verschijnt. Na verloop van tijd zal de expo in zijn geheel van je tablet of smartphone verdwenen zijn.

Een project van Sander Veenhof, Karel Staa en Stichting De Barak.

Youtube.com/watch?v=59iq-JjyegU (video na de klik)

You may also like...

1 Response

  1. JB says:

    Te gek, waanzinnig mooie tentoonstellingsplek, heel leuk filmpje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *