Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6909 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Parool, Stedelijk moet langer open blijven:

    “Volgens Gehrels heeft het college ‘grote vragen’ bij de nieuwe openingstijden van het museum, dat elke maandag dicht blijft en twee avonden per week al om vijf uur sluit. ‘Als je van elke Amsterdammer zo’n beetje 1 euro subsidie per maand vraagt, dan moet je die Amsterdammer ook koesteren. Dat kan door herkenbaar te zijn, en betrouwbaar. De Amsterdammer moet weer van het Stedelijk gaan houden.

    Dat kan alleen als het museum zich aan het publiek aanpast, en niet andersom.'”

    En de buren? Het Van Gogh is (was) dagelijks van 10.00 tot 18.00 open, en op vrijdag tot 22.00 uur. Het Rijks is dagelijks van 9.00 tot 18.00 open.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*