Duende dicht: slotfeest en tentoonstelling

Duende dicht: Op 31 december 2012 komt er een einde aan 28 jaar Duende. 4, 6 & 7 oktober zal Duende zich nog eenmaal groots presenteren met een salontentoonstelling, open ateliers, performances, overzicht 13 jaar Stichting Duende Aktiviteiten, IPad- en pianoconcerten, Fightclub & CigarBar en aansluitend een groot feest.

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Heeft Duende al een nieuw pand gevonden? De halve Weena staat leeg en de Marconi torens komen (of zijn?) ook vrij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*