Don’t quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Bij het elegante verse Rotterdamse kunstenaarsinitiatief van Weronika Zielinska en Jesse van Oosten, aka Upominki, toont heden Ties Ten Bosch zijn meest recente project onder het vaandel “I don’t quit my day job“.

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Sporen en overblijfselen van de bijbanen rond zijn kunstenaarsschap dienden als basis voor een reeks ‘tekeningen’. De basis voor deze serie lag voor het oprapen na het opbouw-bijbaantje van de tentoonstelling van Angela Bulloch (short big drama) – waarbij de lettersjablonen voor haar ‘rules’ nagenoeg letterlijk in de werken van Ties Ten Bosch vielen.

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Detail van reeds eerder publiek gemaakt drieluik.

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

‘Nijntje’

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Upominki vraagt haar exposanten een blijvende functionele toevoeging aan de tentoonstellingsruimte toe te voegen (zie het als een vorm van honorarium in natura in reverse). De toegevoegde waarde voor de ruimte bestond ditmaal uit een verrijdbare en daardoor multi-inzetbare tentoonstellingswand.

Don't quit your day job yet

Aanrader: de opening ging tot in de vroege uurtjes en is nu NOG 1 WEEK TE AANSCHOUWEN t/m 7 OKT.

Upominki:Kapelstraat 32, Rotterdam.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *