Niels Post
About Niels Post 6699 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Godsnakend treurig beeld, die potsierlijke rijen ME, ambulance, brandweer. Onmacht van overheidsinstellingen om fatsoenlijk met veranderende omstandigheden om te gaan. Het veiligheidssyndrom van de dichtgetimmerde samenleving: om maar alvast op het ergste voorbereid te zijn. De openbare orde wordt onevenredig zwaar belast door de oneigenlijke inzet van publieke middelen. Waar tien jaar geleden een wijkagent of twee volstond…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*