Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

  1. @david
    dat dacht ik ook toen ik de kop las – niet weer zo’n tendentieus inkoppertje, alsjeblieft zeg.

    We zouden er eigenlijk niet naar moeten linken, wat denk jij?

  2. Het stuk op Schaaps eigen site is inderdaad vele malen beter dan het korte stukje in de Volkskrant. Hij baseert zijn mening vooral op het theater. Dat is prima. Maar volgens mij heeft de tegenstelling amateur / professioneel weinig te maken met de afgang van de beeldende kunst in de ogen van het publiek. Schaap geeft daar in zijn veralgemening in de Volkskrant ook geen enkel steekhoudend argument voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*