6 Responses

 1. david says:

  wat een flutartikel…

 2. JB says:

  @david
  dat dacht ik ook toen ik de kop las – niet weer zo’n tendentieus inkoppertje, alsjeblieft zeg.

  We zouden er eigenlijk niet naar moeten linken, wat denk jij?

 3. NP says:

  Een linkje in de comments van TB en meteen rokende GS servers?

 4. Het stuk op Schaaps eigen site is inderdaad vele malen beter dan het korte stukje in de Volkskrant. Hij baseert zijn mening vooral op het theater. Dat is prima. Maar volgens mij heeft de tegenstelling amateur / professioneel weinig te maken met de afgang van de beeldende kunst in de ogen van het publiek. Schaap geeft daar in zijn veralgemening in de Volkskrant ook geen enkel steekhoudend argument voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *