Niels Post
About Niels Post 6696 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. Ja dat ze daar ineens miljoenen in gaan pompen. Het moet allemaal nog wel een beetje verantwoord en te overzien blijven.

  2. Vreemde omkering van waardes: wat is dan het officiële circuit? Het ‘alternatieve’ is samen met het ‘gevestigde’ het enige circuit.

  3. Ook kunnen we KOP aan die rij toevoegen.
    Heel jammer om te zien dat Brabant geheel buiten beschouwing blijft….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*