Lokaal01 Breda stopt

“Het bestuur en de directie van de instelling hebben daarop besloten dat instandhouding van Lokaal 01 Breda niet langer realistisch is. Bij Lokaal 01 hebben de afgelopen 33 jaar bijna duizend nationale en internationale kunstenaars nieuwe stappen in hun oeuvre kunnen zetten.”

Lokaal01.nl/site/2-770-Lokaal-01-Breda-stopt.php#project-770

You may also like...

7 Responses

 1. JB says:

  Mooi kut ik had daar nog wat willen doen. Maar los daarvan: meerdere malen daar opmerkelijk werk gezien en een paar keer legendarisch zoals mupainting.nu http://trendbeheer.com/2009/06/29/mypainting-nu-lokaal01-breda/

  Moet ik me maar even melden dat ik nog een vierkantje wil plakken voordat de tent sluit. En wat wordt het dan: atelierruimte?

  Anyways: erg jammer, zonde.

 2. ik had daar nog wat willen doen.

  illustreert mooi de vvd gedachte die het de nek omdraait, ik ik ik.

 3. Lokaal 01 een zinkend monument maar wel met ster!

 4. Niek says:

  @JB, ik ken een museum, zonder subsidies waar met goede programmering vele duizenden mensen komen, waar ook 7 mensen werken…
  zegt ook wel iets over de noodzaak en efficientie van bepaalde instituten. (initiatieven zou ik ze niet te noemen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *