Niels Post
About Niels Post 6697 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. als het kalf verdronken is.. een beetje te laat zo’n letter of support volgens mij.

  2. Reflectie op politieke besluiten is bij politiek nog nooit een prioriteit geweest. Helaas nemen daar gedane zaken geen keer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*