You may also like...

5 Responses

 1. Chris van dat liedje says:

  Het gelijken wel rode bieten
  Ook wel kroten genoemd in sommige regionen.

 2. Kees says:

  Ik dacht ook al: “die is te laat”toen ik op Facebook zag dat je Kapoorwaarts ging!

 3. JB says:

  Erm ik zal je wat verklappen Kees: facebook verzint alles. Als je ziet staan X gaat naar Y wil dat niet zeggen dat Y bezoek krijgt van X. Jij kunt wel lezen ergens dat ik Kapoorwaarts ga maar dat stelt FB geheel buiten medeweten van mij om. We hebben eens een week mijn deelnames gemirrored. Blijkt dat ik gemiddeld naar 87 evenementen per week ga waar ik zelf niks aanvink. Helemaal niks.
  Ik ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee want ik hoor wel vaker van ow wat leuk jij gaat ook, of waar was je FB zee dat je gong.
  Het is een oplichtersbende, alles voor de pageviews.

 4. NP says:

  Meestal ga je met Alex Jacobs JB, heb inmiddels een heel leuke collectie aan allerhande cultuur waar jullie samen naartoe gaan (toch al gauw twee keer per dag).

 5. Kees says:

  Hmmm, zal ik je dan maar ontvrienden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *