Niels Post
About Niels Post 6698 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Ms. Bussemaker declined to be interviewed” Zo veelzeggend.. Ook wil of durft Bussemaker Zijlstra niet af te vallen. Vorige week in Opium-TV niet en enkele weken daarvoor op de radio blijft mevrouw achter Zijlstra staan en benadrukt dat de cultuursector ondernemender moet worden en meer van dat soort liberale mantra’s. Ook andere PvdA’ers die eerder trouwe bondgenoten leken, zoals Jetta Klijnsma hoor je niet meer. Veel beloftes en goede woorden voor de verkiezingen van de PvdA, maar als het er op aankomt ontbreekt de politieke moed om stelling te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*