Surveillance van Lotte Geeven & Yeb Wiersma

img_6753-int

    Een territorium met bladgoud afgebakend.

Bij West in Den Haag is sinds vorige week zaterdag een bijzonder project gaande: Surveillance van Lotte Geeven en Yeb Wiersma. Ik was er niet bij – regen, sneeuw, ernstige koude en meer reguliere lentesmart – maar zag en las bij collega Kees Koomen een wervelend beeldverslag. Smaakt naar meer en er kòmt meer: in zeven actes meen ik.

Leest het hele verslag:

blogger.xs4all.nl/chmkoome/archive/2013/03/18/807150.aspx

Op surveillance.nu verslag en aankondiging van Lotte en Yeb zelf.

En GJ op JT:

“In West werd op 16 maart het startschot gegeven voor Surveillance waarin Yeb Wiersma en Lotte Geeven een tijdelijk samenwerkingsverband aangaan om een halve vierkante kilometer Haagse binnenstad aan een artistiek en sociaal onderzoek te onderwerpen.”

You may also like...

1 Response

  1. Kees says:

    morgenavond: The dark hour! Komt dat beleven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *