Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Erg interessant: Een kunstenaar die met een breed scala aan media werkt, theorie en onderzoek verwerkt in presentaties die de complexiteit van de theorie trachten te vatten zonder te vervallen tot versimpelende illustraties. Het herinnert ons eraan dat verlangen, strijd en idealen meer zijn dan symbolen, kleuren of politieke standpunten die ver afstaan van het gewone openbare leven. Een belangwekkende contemporaine kunstenaar voor wie een werkperiode in het kader van de Prix de Rome een mogelijkheid zal zijn om een fascinerend nieuw project een fase verder te brengen.

  2. ik was nog vergeten te melden dat we nu toch wel genoeg hebben van alle wollige taal. BE HONEST

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*