Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. ”Hij was van tevoren vooral nieuwsgierig of hij iets van zijn eigen fascinatie in hun werk zou herkennen. ‘Ik ben nu 33, mijn oren en ogen zijn gespitst op alles wat met voortplanting te maken heeft, met nieuwe fasen en nieuw leven.’ Maar toen hij eenmaal door de zalen met hun werken liep, heeft hij zich laten leiden door de vraag: wat raakt me?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*